Sambuca Molinari Caffè

Sambuca Molinari Caffè este diferită de Sambuca Extra, prin adaosul unui amestec variat de tipuri de cafea; acesta împreună cu celelalte ingrediente dau un gust unic lichiorului.

Sambuca Extra Molinari

Sambuca Extra Molinari este un lichior putenic, dulce, a cărui esența constă în uleiurile extrase din semințele de anason în formă de stea, cu ajutorul distilării cu aburi. Acest element, conferă [...]

Hpnotiq

HPNOTIQ este un lichior obținut din vodca premium din Franța, juice de fructe exotice, și un strop de Cognac. HPNOTIQ încântă toate simțurile cu un gust fresh și inedit Este surprinzător [...]

Matusalem Gran Reserva 23

Calitatea acestui rom ultrapremium va satisface cu siguranță segmentul în creștere de consumatori cu gusturi sofisticate și pretențioase. Un rom cu tonuri aurii adânci, o aromă unică și o [...]

Matusalem Gran Reserva 15

Cunoscut ca fiind “Cognac-ul romurilor”, acest rom Solera reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută calitate excepțională și arome distinse. Complex, dar cu o finețe catifelată, o aromă [...]

Matusalem Clasico Solera 10

Matusalem Clasico Solera 10 este produs din romuri selectate maturate în butoaie de stejar folosind procesul Solera, rezultând o aromă unică distinsă și o delicatese excepțională. Acesta este un [...]

Matusalem Anejo

Matusalem Extra Anejo. Romul sofisticat și elegant Matusalem Extra Anejo este un blend auriu de romuri bogate maturate având un gust delicat și aromă bogată. Cu o personalitate puternică, Extra [...]

Matusalem Platino

Marca Matusalem a luat naștere în Santiago de Cuba în urma unui vis ambițios: de a crea cel mai delicat și fin rom pe care cineva a avut plăcerea să-l deguste. Folosind procesul de distilare și [...]

DALMORE 18 Y.O.

Maturat inițial pentru 14 ani în butoaie americane de stejar alb în care anterior a fost maturat bourbon, whisky-ul este apoi transferat în butoaie de sherry Oloroso de 30 de ani în care a fost [...]

DALMORE 15 Y.O.

Maturat inițial timp de 12 ani in butoaie de stejar alb în care anterior a fost maturat bourbon, urmat apoi de încheierea maturării pentru încă 3 ani în trei tipuri de butoaie diferite – Amoroso, [...]